HAPSALON KAPSALON UTRECHT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 860 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hapsalon Kapsalon Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2024 om 1:55 Had a wrap and some fries - it arrived in around 30 minutes. I have no complaints, it was all fine - it's food from a Snackbar, not the Ritz Carlton - if you want a quick and easy meal for a fair price, you can certainly do worse.
6 mei 2024 om 8:43 Eten is niet eens 1 ster waard, kapsalons waren koud, friet was fuking slap en salade en kaas zat er amper op. Je weet gewoon dat deze bestelling zeker 45 minuten in de box heeft gelegen, 3 happen genomen en alles weg gegooid
28 apr 2024 om 13:51 Jammer van de koude friet, maar wel leuk om de manager gesproken te hebben
8 apr 2024 om 16:38 Niet te eten heb het weggegooid zonde van mijn geld en bezorging duurde veelste lang
28 mrt 2024 om 3:15 Niet te eten. Falafel die veel te lang in de frituur heeft gelegen en uberhaupt niets weg heeft van falafel, wat het wel is weet ik niet. Slappe smakeloze friet, met een kwakje groenten erover. Zeeer slecht en onsmakelijk.
15 mrt 2024 om 21:21 Stukjes bot in de durunm kipdoner, die ook niet warm meer was, patat was prima
25 feb 2024 om 0:19 Vondt het niet lekker heel vet
28 jan 2024 om 2:23 Langer dan 90 minuten gewacht op het eten. 00:15 besteld en pas rond 02:00 eten gekregen. Mayonnaise ontbrak, verkeerde kroket geleverd en het eten zelf was eigenlijk ook niet heel lekker. Laatste keer pikkebazen. Daag
10 dec 2023 om 14:02 Het ging om een nachtbestelling en ik was blij met de service.
2 dec 2023 om 13:06 De kip was erg stinkt ik kon niet meer eten we hebben het weggooit, ook de frietjes van de kapsalon was oud en niet lekker om te eten ze hebben ook geen sprit ik krijg andere drankjes dan wat ik heb besteld.
31 okt 2023 om 4:02 groote kapsalon is met ect dune laagje vlees en vol met bruine pataat
28 okt 2023 om 1:00 Helaas was het ijsje niet aanwezig, en er is geen geld voor teruggestort