HAPSALON KAPSALON UTRECHT

HAPSALON KAPSALON UTRECHT Elk gerecht wordt met zorg bereid. Eet smakelijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 775 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hapsalon Kapsalon Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 11:59 kapsalon was lekker alleen kwam ie halfuuur later dan afgesproken
28 jul 2022 om 2:16 Kam zu spät und Pommes waren hol und kaum Geniesbar
27 jul 2022 om 12:10 Tussen 1.5 en 2 uur gewacht op eten dat echt helemaal niet lekker was. Geen succes en zal ook nooit meer hier bestellen
27 jul 2022 om 0:08 Vies smakeloos eten
14 jul 2022 om 9:59 Wauw, dat ik nog leef na het eten van 1 hapje. Ik geef altijd overal goede recensies maar sorry hapsalon, jullie falen echt in iedere hoek. Meer heb ik niet te zeggen. NOOIT MEER
2 jul 2022 om 10:54 2 kapsalon besteld. 2 man hele dag ziek. Beter niets bestellen bij Hapsalon voedselvergiftigingsalon.
7 jun 2022 om 18:38 Na een uur en 50 minuten wachten. Ja jullie zien het goed 1;50 minuten. Krijgen wij onze stijfkoude bestelling binnen. Bezorger zou namelijk na 45 minuten als onderweg zijn. IJSKOUD eten en gyros in plaats van kip. Lekker 2 uur gewacht op SHIT
6 jun 2022 om 1:36 Beiden bakken eten waren opgewarmd in een magnetron sla op het eten was helemaal bruin en verrot patat was zo taai dat je het niet eens weg gekauwd krijgt en er zaten in beiden bakken eten in de kip stukjes bot en zeen mijn kind had kunnen stikken sc
2 jun 2022 om 15:19 Ik vroeg kip doner kapsalon Wat krijg ik shoarma kip kapsalon dit zijn 2 verschilenden soorten kip gerechte Er zat heeel weinig sla op zo wijnig dat ik het niet eens bijna zag
10 mei 2022 om 10:41 Super lekkere kapsalon!!!!
5 mei 2022 om 19:46 App gaf aan 50-75min maar het eten kwam al na 20min, was fijn. De samosa's zijn erg lekker!
3 mei 2022 om 19:25 Patat was bevroren en het ijs was deels gesmolten