HAPSALON KAPSALON UTRECHT

HAPSALON KAPSALON UTRECHT Elk gerecht wordt met zorg bereid. Eet smakelijk!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 715 beoordelingen
16 okt 2021 om 2:43 Helemaal kut. Duurde meer dan 3 uur om een bestelling te krijgen na meermaals te hebben gebeld en ze vertelde dat het onderweg was, lijkt me sterk.. Naast dat je verwacht dat het eten medium goed Het eten zelf was zompig en goor.
30 sep 2021 om 12:09 Een erg vriendelijke bezorger maar het eten was gewoon echt niet lekker/goed. Ik wil ze met plezier nog eens een herkansing geven (waar gehakt wordt), maar mijn vertrouwen op basis van andere reviews is al niet zo groot. Erg jammer.
19 sep 2021 om 11:54 2 frietjes en 2 frikandellen besteld. Het duurde 55 min voordat ze er waren. Hoe kan dit zo lang duren? De friet was koud en smaakte naar karton. De frikandellen proefde niet goed.
7 sep 2021 om 11:08 Perfect
7 sep 2021 om 10:04 Geweldig snel werd mijn eten bezorgd
30 aug 2021 om 1:32 Helaas was fles cola zero op, kreeg een blikje gewone cola.
26 aug 2021 om 14:25 Kapsalon was afgeleverd zonder saus. 1 menu kipdoner was vergeten. Er achteraan gebeld en was uiteindelijk één uur later geleverd waardoor ook kapsalon koud was. Dat is niet netjes. Bij de deur gaf we aan de bezorging dat er een menu ontbreekt.
24 aug 2021 om 1:41 Kapsalon was koud, friet slap en de sla bruin. Hier nooit weer.
23 aug 2021 om 16:18 Bezorging was weer super snel! Ik werd gebeld omdat ze niet begrepen wat ik bedoelde met mijn opmerking keurig netjes afgehandel.
21 aug 2021 om 9:13 Bezorging duurde veel langer dan gepland. Bezorger reed asociaal hard door de straat.
21 aug 2021 om 1:07 Het eten was lekker! Ik heb genoten van mijn 2 volle bakjes saus. Snelle bezorging voor een zaterdag. Bezorger was super aardig! Ik zal zeker vaker gaan bestellen :-)
16 aug 2021 om 0:41 Het duurde 90 minuten voordat mijn bestelling aankwam. Vind het wel leuk dat jullie ander vlees gebruiken, maar helaas zat het vol met scherpe botjes.